PRESSEMEDDELELSE 14. marts, 2022

Da en papegøje tog sagen i eget næb!

Dyr er naturambassadører, i denne nye e- og lydbog, Legenden om Lord B – en tankevækkende novella skrevet af den danske Indie-forfatter, designer og CSR-konsulent Hans-Henrik Juhl, hvor både børn og voksne kan udforske nærværende miljøkrise og tab af biodiversitet gennem vores hovedperson Lord B’s stemme – en grøn Amazone-papegøje.

Denne modige og nysgerrige skabning er bekymret for fremtiden, da han ser træer i sit regnskovshjem bliver fældet. Bekymret for sig selv, sin familie og sine venner, sætter han sig for at finde ud af, hvem der står bag det, og hvad der kan gøres.

Lord B forlader regnskoven og begiver sig ud på et stort eventyr. Han oplever og lærer om verden uden for sin skov og her møder han mange nye dyrevenner, men opdager også den ene miljøtrussel efter den anden. Det står klart, at det ikke kun er i regnskoven der er problemer. Forurenede floder, plastaffald, olieudslip, opvarmning af havet… alle disse presserende spørgsmål får ny relevans, når de ses gennem øjnene på denne modige og nysgerrige fugl.

Langt fra moralistisk i tonen, er dette en bog, der bringer komplekse spørgsmål ned i børnehøjde. Det er en god oplæsningsbog til at starte de store samtaler. Det overordnede budskab vedrører hele menneskeheden uanset alder, og alle kan føle med Lord B, når hans øjne åbner sig, mens han forsøger at finde sandheden i en kompleks verden.

Dette er en bog, der fungerer på flere semiotiske niveauer – både tekstmæssigt og visuelt. Det er usandsynligt, at lære voksne noget nyt, men denne historie kan minde os om, at se tilbage på vores kollektive økologiske fodtrin og opmærksomt lytte til den naturlige verden – vi alle har ansvar for denne planet, vi kalder vort hjem, og bidrage til dens velbefindende.

Legenden om Lord B er nu tilgængelig som e-bog på alle større boghandelsplatforme i en director’s cut bonus version med 50+ smukke illustrationer – skabt af håndplukkede internationale miljø-bekymrede kunstnere fra hele verden. Lydbogen er fornøjeligt oplæst af to musikere; på dansk af Kim Munk, forsanger i The Broken Beats- og på engelsk af NZ-rapper Daniel Kittow.

NYTTIGE OPLYSNINGER:

Hvor kan du finde Legenden om Lord B: Libro.fm, Smashwords.com samt hos alle større boghandlere, biblioteker og eReolen.

Udgivelsesdato: 14.03.2022

Sprog: dansk, engelsk

Titel: Legenden om Lord B
Undertitel: Historien om en papegøje der tog affære

Title: The Legend of Lord B
Subtitle: The story of a parrot who took action

Format e-bog: epub

ISBN e-bog dansk version: 978-87-999908-1-8
ISBN e-bog engelsk version: 978-87-999908-2-5

Format lydbog: FLAC

ISBN audio-bog dansk version: 978-87-999908-3-2
ISBN audio-bog engelsk version: 978-87-999908-4-9

Udgiver: Lordbplanetrescue.org, Danmark

Produktion: Lordbcsr.com

For yderligere information kontakt:

Navn: Hans-Henrik Juhl
Telefon: +45 5127 4152
E-mail: hh@lordbcsr.com

Pressemeddelelse sendt af:

J Consult
Vaarkjaervej 22
DK-8260 Viby J

Telefon: +45 5127 4152
E-mail: info@lordbcsr.com
Internet: Lordbcsr.com