PRESSEMEDDELELSE 16. FEBRUAR 2018

En rappende fugl på radaren

På lørdag den 17. februar kan du for første gang nogensinde opleve en papegøje rappe på scenen. Lord B er navnet på den nu afdøde papegøje, som på lørdag medvirker i det visuelle multikoncept “The forever begin show” på Radar i Aarhus.

Lord B Planet Rescue er en miljøorganisation med hjemsted i Århus. De arbejder på at designe en bedre fremtid for alle. Med hjælp fra Lord B, den tidligere en ægte levende Amazona auropalliata papegøje, arbejder organisationen med at øge bevidstheden om grønne udfordringer i samfundet og på jorden.

Den Aarhusianske NGO går lørdag aften underground sammen med de medvirkende kunstnere i det eksperimentelle multikoncept der har mange spændende oplevelser på programmet. Kom og se hvordan det entusiastiske team bag The forever begin show fortolker lørdag aftens tema  — Brendan Kennellys poesi om de aldrig sluttende begyndelser:

‘Though we live in a world that dreams of ending that always seems about to give in
something that will not acknowledge conclusion insists that we forever begin”
                                                                                 

Den rappende og musikelskende papegøje Lord B er desværre ikke længere i blandt os, men som en reminder på at vi mennesker kun har vores naturarv til låns – vil der under showet blive projekteret autentiske live videoer med den syngende og rappende fugl på storskærm.

Event detaljer: facebook.com/events/123911028409622/

Tid: 17.2.2018 – Kl 20.00
Sted: RADAR, Skovgårdsgade 3, Godsbanen, 8000 Aarhus

Lord B Planet Rescue on SOUNDCLOUD