PRESSEMEDDELELSE 31. AUGUST 2018

En svær nød at knække

Miljøet er truet og klimaforandringerne synes klart at være begyndt at vise tænder. I det lys afholder brandet A Denim Project (ADP) en klima-weekend den 1.-2. september 2018, hvor der bliver sat fokus på de mange udfordringer vi møder via truslerne på miljø- og klimafronten. Aktiviteterne foregår på REFFEN – Københavns nye kreative ’legeplads’ på Refshalevej 167.

For hardcore miljø-entusiasterne starter weekenden lørdag den 1. september kl 12, med 45 minutters turbo opsamling af affald/plastik på Reffens arealer. Kl 13 (både lørdag og søndag) er der oplæsning i børnehøjde. Først præsenterer forfatter Hans-Henrik Juhl sin børnebog ‘Legenden om Lord B’. Dernæst vil skuespiller Rasmus Reiersen læse op fra udvalgte kapitler i bogen. Oplæsningen vil undervejs blive krydret med et par Lord B sange, sunget af protestsanger Per Bo.

Legenden om Lord B handler om en Amazone-papegøje, der flyver ud i verden for at finde ud af hvem der har bestemt at hans regnskov skal fældes. Han kommer vidt omkring og opdager mange andre trusler mod naturen end lige netop skovfældningen. Her møder han en hel masse forskellige dyr, der som han selv, trues på deres livsbetingelser af den miljøforurening der sniger sig ind på dem.

Bogen sælges på stedet – naturligvis signeret af forfatteren, og 20 kr pr. solgt eksemplar går til bevarelse af regnskoven via World Land Trust. Sideløbende med disse aktiviteter vil ADP præsentere sin nyeste bæredygtige kollektion af basic wear, mens den mobile frisørsalon hvorduvil.dk – både lørdag og søndag mellem kl. 15 og 18, vil klippe penge ind til regnskoven. Overskuddet herfra går ubeskåret til et restaurerings-træplantningsprojekt i et fuglereservat i den atlantiske brasilianske regnskov.  

Se mere om den beslutsomme papegøje på Lordb.eu.